dimarts, 7 d’octubre del 2008

Arriba el Correllengua 2008!

Un any més, i aquest cop amb la participació directa del Col·lectiu Perquè Vull!, arriba el Correllengua a la nostra ciutat. Sota el lema d'aquest any: FUTUR, LLENGUA I NACIÓ!, es celebrarà els dies 17 i 18 d'Octubre a Tàrrega.

Quan la gent de l'Associació Guixanet ens va demanar ara fa uns mesos si volíem col·laborar en la seva organització, no ens ho vàrem pensar dos cops i ens vàrem posar mans a la feina. Així doncs, conjuntament amb els Guixanet i la col·laboració de diverses institucions, les activitats que podeu trobar en el Correllengua d'enguay a Tàrrega són les que podeu veure en els cartells següents:

Cartell amb els actes de divendres i dissabte

Cartell concert dissabte

A més a més, i ja fa uns any, el proper dia 12 d'Octubre, coincidint amb el malaurat Dia de la Hispanidad, es celebrarà en la nostra comarca, el Correllengua de l'Urgell. Una proposta per apropar aquesta celebració reivindicativa al màxim de pobles de la comarca, fent-los partíceps d'ella. Aquest any, el gruix dels actes es celebren a Castellserà o Tornabous i aquest és el cartell que hem prepara, on podeu veure l'explicació de tots els actes:

Cartell Correllengua de l'Urgell

Us convidem a tots i totes a participar en tot aquest seguit d'actes i a reivindicar, junt amb nosaltres, la unitat de la llengua catalana, de Fraga a Maó i de Salses a Guardamar, la necessitat de que aquesta sigui declarada única llengua oficial i que sigui considerarda llengua de cohesió i d'integració per tot el conjunt de la ciutadania.

Ens veiem al Correllengua!

1 comentari:

MSMJ ha dit...

Quin cartell que heu fet...
Felicitats!