dimarts, 21 d’octubre del 2008

Correllengua de l'Urgell 2008

El passat 12 d'Octubre es va celebrar a l’Urgell, el ja habitual Correllengua de l’Urgell, que es fa anualment per tal de promocionar i fonamentar la llengua catalana a tot el territori català. Igual que en els darrers anys, la bona afluència de gent va ajudar a fer del recorregut pels pobles, un circuit divertit i participatiu.

Per començar la jornada es va realitzar un esmorzar popular a Castellserà a base de xocolata desfeta i coca, posteriorment es va començar la Caravana per la Llengua formada per un total d’uns 10 vehicles que es van anar desplaçant de Castellserà cap a Boldú, la Fuliola, el Tarròs, la Guàrdia d’Urgell i finalment a Tornabous. Un cop a Tornabous, els Grallers de la Barra de Tàrrega es van ocupar de dinamitzar la festa amb els seus ritmes i cançons ja habituals.

A continuació, s’inicia al Dinar Popular habitual on hi assistiren un total d’unes 80 persones, les quals van poder gaudir de la més que tradicional Cassola de Tros de l’Urgell gràcies al jovent de l’Esplai de Tornabous.

Per anar acabant la festa es va poder gaudir del Concert Acústic de Gemma, els quals van animar la festa fins a l’hora de la intervenció dels més petits, els quals van poder gaudir d’un espectacle d’animació infantil amb el grup Campi Qui Pugui.

Per finalitzar agrair a tota la gent la seva presència i la seva participació!!