divendres, 6 de juny de 2008

Imatges de la Fira del Medi Ambient


Doncs aquí teniu alguna de les imatges que ens va deixar la Fira del Medi Ambient que és va celebrar aquest passat cap de setmana a Tàrrega.

En la primera fotografia podeu veure els dos tertulians que ens van impartir la xerrada sobre el perquè volem una Catalunya lliure de transgènics, la Clara Griera, enginyera tècnica agrícola i en Miquel Vallmitjana, biòleg, doctor en Biotecnologia per la UAB. Des de aquestes línies agrair de nou la seva presència i destacar l'interessant que va resultar la xerrada i el bon nombre de persones que va aplegar, tot i ser un dissabte al matí.

Per altra banda, una imatge de la paradeta que ens va cedir l'organització de la fira. Aquesta ens va ajudar a recollir un bon grapat de firmes per aconseguir portar el debat dels transgènics al Parlament del Principat, gràcies a la gent de Som Lo Que Sembrem. Com a suport econòmic a aquesta campanya, durant tot el cap de setmana vam estar venent plantes d'estèvia i realment va ser tot un èxit. No tan sols es van acabar, sinó que molta gent és va mostrar molt interessada en les seves propietats. Si algú encara té algun dubte, pot trobar molta més informació dins del bloc que en Josep Pàmies, pagès de Balaguer que en conrea entre moltes d'altres plantes, té a Internet.

Cap comentari: