dimarts, 22 d’abril del 2008

Sant Jordi 2008: Paradeta del Col·lectiu


Demà dimecres coincidint amb la diada de Sant Jordi, el Col·lectiu Perquè Vull! instal·larà, conjuntament amb altres establiments i col·lectius targarins, una paradeta a la cruïlla dels carrers del Carme i Santa Anna.

La idea de la paradeta sorgeix arran de donar a conèixer el nostre col·lectiu, com ja sabeu format recentment, i alhora donar a conèixer la feina que està fent Edicions el Jonc,
editorial independentista, d'esquerres i compromesa amb la llengua catalana en l'àmbit dels Països Catalans i que té la seu a Lleida. Amb llibres d'autors tant d'aquí com en Manuel de Pedrolo o tant
internacionals com en Jean-Paul Sartre, intenta convertir la lectura en l'arma imprescindible per aquelles persones que combaten la imposició del pensament únic. També podreu trobar alguns exemplars del llibre que han escrit Antoni Rubio i Hèctor Sanjuan sobre el grup valencià Obrint Pas (més informació al seu bloc).

Per últim, tindrem a l'abast de tothom, informació sobre la Plataforma Som Lo Que Sembrem i la seva campanya
destinada a que s'aturin els cultius transgènics a Catalunya i també de la campanya que organitza la Plataforma pel Dret a Decidir, sobre el fet que des de Catalunya tinguem el dret de convocatòria de qualsevol tipus de referèndum. En els dos casos, podreu firmar i donar el suport a aquestes campanyes.

Us esperem a tots i totes!