dijous, 24 d’abril del 2008

Gran diada de Sant Jordi


La veritat és que ens bullia dins el cap com podia ser la nostra primera cita pública amb la gent de Tàrrega i com aniria aquesta primera paradeta, però el que no imaginàvem és que puntuals a les deu del matí ja la tindríem preparada i fent el goig que podeu jutjar en aquesta primera fotografia. Un bon grapat de llibres, causes amigues per a les que firmar i moltes ganes de que tot sortís rodó en un dia tant important per als catalans com és el dia de Sant Jordi.

Van ser més de vuit hores on es va poder veure un bon reguitzell de targarins desfilant davant de les parades que hi havia muntades al centre de Tàrrega per motiu de la Diada. I entre elles, la nostra, on una gran quantitat de gent es va aturar, ja bé interessant-se pels llibre d'Edicions El Jonc, ja bé per firmar per a una Catalunya lliure de transgènics o per a una Catalunya amb total poder de convocatòria de referèndums, o bé mostrant interès pel nostre recent creat Col·lectiu.

Agrair doncs l'interès de totes aquelles persones amb les que vam poder compartir una estoneta de dia, així com la gent que va organitzar les parades. Per últim, una darrera foto on es pot veure gent interessada en la parada, ja ben entrada la tarda.


Gràcies a tots i totes! Fins aviat!