diumenge, 20 de febrer del 2011

La solidaritat amb el jove barceloní que afrontarà un judici que el pot dur 8 anys a la presó arriba a Ponent


La solidaritat amb el jove barceloní que afrontarà un judici que el pot dur 8 anys a la presó arriba a Lleida, Mollerussa, Balaguer, Tàrrega, Cervera i Torà

A través de pancartes de denúncia, cartells i pintades a aquestes poblacions


Aquest cap de setmana col·lectius de les Terres de Ponent han mostrat la seva solidaritat i denúncia del cas d’en Jona, un jove compromès del barri de la Sagrada Família de Barcelona que el pròxim 1 de març haurà d’afrontar un judici on li demanen una pena de 8 anys de presó per la seva participació en una manifestació contra l'especulació urbanística que es produeix al barri de Ciutat Vella.

Pancartes al campanar de la Seu Vella de Lleida, a les muralles de Cervera, al Reguer de Tàrrega i als carrers de Balaguer, Mollerussa i Torà, junt amb pintades informatives i cartells, denuncien aquest cap de setmana el cas.


Tot i que no són les primeres mostres de suport amb en Jona a les nostres terres, ara diferents col·lectius es fan ressò, amb aquestes accions, de l’anomenat Judici de la Vergonya, que l’1 de març portarà al Jona davant el jutge. Per denunciar-ho, aquest dissabte 26 s’ha convocat una manifestació a Barcelona i des de Ponent s’estan coordinant cotxes per assistir-hi.

En Jona no és un delinqüent. És víctima de la criminalització a la gent que denuncia un sistema econòmic i una classe política responsables de l’especulació urbanística, que expulsa als veïns pobres del seu barri o ens impedeix accedir a un habitatge digne.

Podeu trobar informació més concreta del cas a www.absoluciojona.org.