dimecres, 16 de desembre del 2009

Resultats de la consulta del 13-D


Per fi, després de molts dies de preparacions, petits maldecaps i il·lusions arribà el dia 13 de desembre. A Tàrrega podien votar 13.263 persones; poc més de 3.000 persones més que en les darreres eleccions ja que en aquest dia, en aquesta consulta, tots hem de poder decidir: els catalans residents aquí i majors d’ edat, els joves que tenen a partir de 16 anys i tots els immigrants que treballen i viuen a Tàrrega perquè tots som catalans i targarins.


Informem, doncs, que a la nostra població han exercit el seu dret a vot un total de 2.862 persones, cosa que suposa un 21,45% del cens estimat. 2.690 de les quals ho han fet a favor de la independència dels Països Catalans, 104 en contra, 67 en blanc i s’ha comptabilitzat un vot nul. El SI representa un 94% dels vots a favor, és a dir, una aclaparadora majoria.


A Tàrrega, el Col·lectiu Perquè Vull! continuarem treballant a favor de la nostra independència nacional i través del dret a decidir, el dret a l’autodeterminació. I perquè aquest es dugui a terme a tot el territori, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, de forma lliure, democràtica, pacífica i legal, caldrà, però, plantar cara als Estats Espanyol i Francès. En aquest marc caldrà, doncs, algun dia desobeir les seves lleis, cosa que només serà possible amb la unitat popular.


Volem felicitar des d’aquí, també, als impulsors i organitzadors de la Plataforma Tàrrega Decideix per la senzilla raó de fer possible un projecte tan ambiciós com aquest. A tots ells i a tots els col·laboradors el nostre suport i la nostra felicitació per la seriositat i la feina ben feta.


Visca la Terra!