dilluns, 13 de juliol del 2009

Xerrada "Les causes de la crisi"


El proper divendres 17 de juliol a les vuit del vespre tindrà lloc a la sala adjunta de la Biblioteca Comarcal de Tàrrega una xerrada sobre la situació de crisi que vivim.

L’organitza el Col·lectiu Perquè Vull! de Tàrrega sota el títol “Les raons de la crisi actual i les seves conseqüències i alternatives” i anirà a càrrec de Josep Manel Busqueta, membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa, formació d’un grup d’economistes que es qüestiona fermament el model capitalista. Des del Col·lectiu Perquè Vull! entenem que el sistema capitalista es basa en les desigualtats i l’explotació i denunciem que actualment al nostre país aquesta crisi encara aguditza més la precarietat entre les classes desfavorides, els joves i les persones immigrades, destrueix el nostre territori i patrimoni col·lectius i justifica l’atur generalitzat que ja afecta a més d’un milió de persones arreu dels Països Catalans.

Animem a tots els targarins i veïns de l’Urgell a què assisteixin a aquesta xerrada per debatre, conèixer i afrontar millor la situació. Us hi esperem!