dijous, 3 de juliol del 2008

I Trobada Independentista de Ponent

Aquest proper dia 12 de juliol el Casal Pere III – Ateneu de Balaguer celebra, coincidint amb una festa tan popular com és la Transsegre, el seu cinquè aniversari i alhora organitza la I Trobada Independentista de Ponent.






Us remetem la informació que podem trobar en el seu bloc:
Us detallem el programa d’actes previstos per al 12 de juliol. Tots tindran lloc a la Placeta de l’Alguer.

5è ANIVERSARI DEL CASAL PERE III. 12 de juliol. Placeta de l’Alguer

21 h. Primera Trobada independentista de Ponent -Participació dels casals de les comarques de Ponent, amb venda de material i exposició d'activitats, projectes i accions.

22 h. Sopar popular
-Preu popular: 8 E
-Contingut: Entremès + cassola de tros + fruita i coca + aigua + vi + pa + moscatell. Hi haurà un menú per a vegetarians.
-Es trametran tiquets a cada casal que participi en la trobada

23 h. CONCERT

-Josep Maria Cantimplora i l’Orquestra Cloratita
-El Belda i el Conjunt Badabadoc
-Skalivada


Actuació dels Bastoners del Pla de l’Aigua (Casal l’Ocell Negre, Lleida)


El dia 12 de juliol coincideix amb la celebració de la TRANSSEGRE a la ciutat de Balaguer, amb la qual cosa és el dia de l’any que la ciutat és més plena de gent, ja que a la nit hi haurà també revetlla a baix al riu, i l’endemà diumenge al migdia es pot veure l’arribada de les barques pel riu Segre. Arran d’aquesta coincidència, es podrà disposar de ZONA D’ACAMPADA GRATUÏTA per a tot aquell que vulgui fer estada a Balaguer. La zona on es duran a terme tots els actes de l’aniversari del Casal es troba a molt poca distància del lloc de celebració de la Transsegre.

Aquesta TROBADA INDEPENDENTISTA DE PONENT té vocació rotativa. Es vol, per tant, que en properes edicions pugui transportar-se a d’altres indrets de les nostres comarques en què treballin altres casals independentistes. Vol ser un espai anual en què es puguin trobar i intercanviar experiències aquells que treballen autoorganitzadament per a l’alliberament social i nacional dels Països Catalans en la zona occidental del Principat, amb l’objectiu d’estimular les accions comunes i el reaprofitament dels esforços.

Tots aquells que vulgueu participar en el sopar popular, poseu-vos en contacte amb el Casal ja que és imprescindible de reservar amb antelació. Ho podeu fer enviant un missatge a l'adreça de correu electrònic del Casal: casalpereiii@gmail.com (indiqueu en l’assumpte: ANIVERSARI).

Des del Col·lectiu Perquè Vull! volem felicitar a la gent del Casal Pere III pel seu aniversari i per la feina que estant portant a terme. També felicitar-los per la iniciativa que han tingut creant la Trobada Independentista de Ponent, que esperem que es consolidi amb el pas del temps i serveixi com a punt d'intercanvi de pensaments, de treball i de coneixements entre totes les organitzacions i col·lectius independentistes de Ponent. Us animem a tots i totes a ser presents a Balaguer aquest dia i donar així el vostre suport a la Trobada.

Aprofitem l'ocasió i des d'aquestes línies també felicitem a l'Assemblea de Joves de Lleida, que el passat cap de setmana va celebrar el seu segon aniversari. Endavant i sort en el futur!